hw
Viveport Video s novým obsahom a balíkom hier

Viveport Video s novým obsahom a balíkom hier
21:03, 05.04.2019

Majiteľom VR headsetu od HTC a dokonca aj pre užívateľov Oculus Rift, dnes večer odporučíme pripomenutím nového obsahu sekcie Viveport Video, ktorý prichádza ako odmena vrámci VIVE Day. Ďalej už nasleduje tlačová správa, ktorá vám objasní všetky ostatné detaily.

Klik pro zvětšení (Viveport Video s novým obsahom a balíkom hier)

Předplatitelé Viveport Infinity získávají prémiový obsah v aplikaci Viveport Video a během víkendu i balík her zdarma

  • Společnost HTC představila novinky, kterými v rámci oslav VIVE Day potěší předplatitele služby Viveport Infinity. Čeká na ně aktualizovaná aplikace Viveport Video nabízející nově sekci s prémiovým obsahem zahrnutým v jejich předplatném. Ta je dostupná nejen uživatelům virtuální reality HTC Vive, ale také na platformě VIVE Wave a headsetech Oculus Rift. Navíc je pro ně připraven také balík pěti placených herních titulů vydavatelství VIVE Studios, které mohou v průběhu víkendu získat zdarma. V obchodě Viveport naleznou také mnoho slev ve výši až 90 %.
  • Oslavy VIVE Day ve znamení slev a zážitků zdarma
  • Společnost HTC si pro předplatitele v rámci oslav třetího výročí virtuální reality HTC Vive připravila mnoho bonusů. Uživatelé naleznou v obchodě Viveport až 90% slevy na stovky VR aplikací, a navíc mají až do 7.4.2019 možnost získat 5 placených her zdarma. Těšit se mohou na hry Virtual Sports, Front Defense, Arcade Saga, AWAKE: Expisode One a oblíbenou Knockout League.
  • Snadný přístup k VR videu
  • Viveport Video poskytuje uživatelům snadný přístup k VR videu, aniž by museli sejmout z hlavy svůj headset. Neustále se rozrůstající knihovna 180°, 360° i 2D videí je jejím prostřednictvím doslova na dosah ruky. Nachází se v ní mimo jiné nabídka pořadů Red Bull TV, záznamy týmu McLaren Racing nebo zápasy z baseballové ligy MLB. Milovníci hudby ocení videoklipy a záznamy koncertů od Red Bull Records. Nechybí filmové a televizní pořady jako Everest: the VR Film Experience, Dark Corner či publicistický pořad FRONTLINE stanice PBS.
  • „S pomocí Viveport Video můžeme nabídnout pohlcující videa ze zákulisí všem fanouškům bez ohledu na to, kterou z nejrozšířenějších VR platforem užívají. Těšíme se na propojení s dalšími nadšenci, které potěší možnost nahlédnout do světa závodního týmu McLaren prostřednictvím VR videa.“ sdělil režisér McLaren Group Rob Bloom.
  • Aplikace Viveport Video je dostupná zdarma v obchodech Viveport, Steam a brzy bude ke stažení i v obchodě Oculus store. Noví uživatelé mohou zdarma získat přístup k prémiovému obsahu v rámci bezplatného čtrnáctidenního zkušebního období služby Viveport Infinity. Zároveň si budou moci vyzkoušet i více než 600 VR her a aplikací, které předplatné zahrnuje.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin