Arma 3 dostala nový multiplayerový režim Warlords

Arma 3 dostala nový multiplayerový režim Warlords
23:58, 03.12.2018

ARMA III i po více než pěti letech od vydání dostává v pravidelných intervalech nový obsah ve formě placených rozšíření či bezplatných aktualizací. V první půlce roku si stále početná komunita mohla užít třeba velké DLC Tanks, které do hry přidalo nové tanky a všemožnou těžkou techniku. V létě se hráči naopak vydali na moře, kde se díky updatu Encore mohli ujmout torpédoborce USS Liberty a několika protileteckých systémů.

Letošní rok v rámci větších aktualizací zakončilo DLC s názvem Warlords, které je nyní dostupné pro všechny majitele základní hry. Nový obsah je určen především pro fanoušky kompetitivního multiplayeru. Hlavní novinkou je totiž stejnojmenný mód Warlords. V něm se proti sobě postaví dva týmy (NATO a CSAT). Cílem každého z nich je obsazení protivníkovi základny. Velkou část území na rozlehlé mapě ale ovládají i počítačem ovládaní vojáci frakce AAF, kteří mohou oběma stranám nadělat značné problémy.

Zároveň s novým režimem Warlords do hry v rámci aktualizace 1.86 přibyl balíček se zbraní ADR-97 a nové postavy inspirované pěticí vývojářů. Kompletní seznam změn a oprav si můžete prostudovat zde.


DALŠÍ

CGwillWin