Italský Amazon prokecl Bloodborne 2 a další?

Italský Amazon prokecl Bloodborne 2 a další?
09:04, 02.07.2018

Opět tu máme "únik" informací o neohlášených hrách z dílen Amazonu. Tato společnost ve své velikosti prostě nedokáže nastavit procesy tak, aby k tomu nedocházelo a tentokrát to vykecal Amazon v Itálii. Uvedl totiž do své nabídky dva neoznámené tituly - Bloodborne 2 a Sunset Overdrive 2.

První z nich byla spekulovaná jako tajná bomba pro letošní E3 od Sony, ale neukázala se. Místo toho jsme dostali od stejného týmu ukázku samurajského Sekiro. Sunset Overdrive 2 je zase zajímavá věc. První díl moc úspěchů nesklidil (mě osobně se velice líbil), ale třeba Insomniac po dokončení očekávaného Spider-Mana chtějí značku zachovat. Obě hry jsou uvedené jako PS4 a XONE, což by znamenalo ztrátu exkluzivity pro obě dvě (Bloodborne byl PS, Sunset byl XONE). Jelikož italský Amazon obě hry uvedl s datem 31.12.2019, je předpokládané, že tyto hry se chystají na příští rok.

Další drby z Amazonu jsou, že nekonečně vyvíjená "divno" hra Dreams od Media Molecule vyjde v nejhorším termínu - 22.2.2019. V tomto termínu už je nějak mnoho her. Dále Amazon přiživil spekulace, že se pracuje na novém Splinter Cellu. A také to, že Dark Souls Remastered pro Nintendo Switch vyjde 31.8.2018 i s Amiibo figurkou Solaire of Astora.


DALŠÍ

CGwillWin