Třetí DLC ke CoD:WW2 se jmenuje United Front

Třetí DLC ke CoD:WW2 se jmenuje United Front
19:14, 19.06.2018

Zatímco svět stále řeší to, že Activision aplikovalo na Black Ops 4 (a potažmo BO3 DLC) tu nejhroší politiku, která uškodí hlavně sérii a zákazníkům, tak Sledgehammer Games představili své třetí DLC ke CoDu aktuálnímu. Ano potvrdili se uniky z víkendu a DLC 3 se jmenuje United Front a vyjde na PS4 26.6.2018. Opět jako každé DLC pro CoD:WWII přinese pouhé tři multiplayer mapy, jednu pro mód War a jednu Zombies.

V multiplayer mapách se podíváme do celkem atraktivních lokací. Určitě budete souhlasit, že Stalingrad je opravdu lokace, kterou by WWII hra neměla opomenout. Druhá mapa je situovaná k operaci Market Garden, opět známá část druhé světové. A třetí se odehrává v malé italské vesničce. Mapa pro War se jmenuje Operation Supercharge a je pojmenovaná po druhé bitvě o El Alamein, kde spojenci vytlačili nacisty z důležitých pozic v Tunisku. A nakonec v zombies The Tortured Path se podíváme do tří zcela odlišných lokací (Berlín, přístav v Malaze a blokáda ponorek), abychom se pokusili dát dohromady mec vládce Barbarossy.

DLC 3 bude dostupné příští úterý na PS4 (XONE a PC klasicky o 30 dní později) a je součástí Season Passu nebo lze zakoupit samostatně.


DALŠÍ

CGwillWin