Nová hra od Remedy príde v roku 2019

Nová hra od Remedy príde v roku 2019
19:52, 19.02.2018

Sú to už takmer dva roky, čo sme dostali dlho očakávanú avšak vo výsledku už nie tak kvalitnú (ako zbytok produkcie firmy Remedy) značku Quantum Break, ktorá sa toho času pýšila exkluzivitou na Xbox One. Autorom kultového Maxa a pre hernú históriu rovnako dôležitého Alana, sa podarilo dodnes len ohlásiť záhadný projekt s číslovkou 7, ktorý stále nemá žiadnu indíciu či náznak toho, o čo by malo vlastne ísť.

Podľa nedávneho finančného statusu priamo od vývojárov, sa P7 má orientovať na vydanie v roku 2019, čo samozrejme nemôžeme ešte tesať do kameňa, ale aspoň niečo vám jednoducho musíme v celej súvislosti hodiť na tanier. A keďže u nás nechodíme pre špekuláciu a odhad nijako ďaleko, môžeme si teraz spoločne sadnúť za ten tanier a trošku sa pomodliť.

Modlíme sa za druhý diel značky Alan Wake? Rozhodne! Pre mňa osobne je totiž práve táto IP najväčším úspechom celej firmy Remedy a myslím si, že s týmto názorom nie som jediný. Svet psychologických detektívok prekladaných akčnou hrateľnostou, by nás mohol dostať do kolien aj dnes a práve Remedy je schopné posunúť už tak vysoké nároky na výsledok, ktoré s pôvodným Alanom dokázali, zase na novú úroveň.


DALŠÍ

CGwillWin