IO kutí nového Hitmana a vydává GOTY edici

IO kutí nového Hitmana a vydává GOTY edici
12:32, 08.11.2017

V létě proběhla internetem zpráva, že Square Enix se zbavuje studia IO Interactive, které je nejvíce známé právě sérií o plešatém nájemném vrahovi. Studiu se podařilo přežít i bez odkoupení jinou společností a stalo se plně nezávislým. Obnášelo to nějaké propouštění zaměstnanců, ale studio přežilo a hlásí, že plně pracuje. Nejen, že dokončilo finální vydání epizodického Hitmana z 2015 v podobě GOTY edice, ale na příští rok chystá nové oznámení.

Bohužel to je tak vše co se o budoucím Hitmanovi z úst šéfa studia Hakana Abraka dozvíme. Prý dělají moc dobré posuny vpřed. Připravují věci, které zatím v žádné hře z této série nebyly. A zajímavé nové funkce. Bohužel o nich nemají v plánu více mluvit letos a více se dozvíme v nějakou chvíli v roce 2018.

První sezóna epizodického Hitmana je tedy ve svém úplném finishi. GOTY verze přináší novou kampaň Patient Zero, která má čtyři nové mise ve stávajících prostředích. Navíc 3 nové Escalation kontrakty, tři nové zbraně, tři nové obleky a 40 nových Challenges. To vše buď v GOTY balení nebo při zakoupení digitálního upgradu na GOTY v příslušném digi obchodě (cena 549Kč). Pokud jste nehráli tak vřele doporučuji, protože jako kompletní balení je Hitman výtečnou hrou, která nabídne mnoho hodin zábavy. Těším se co na nás IO chystají dále.


DALŠÍ

CGwillWin