akce
My Time at Portia ohúrila Kickstarter, vyberie však včas?!

My Time at Portia ohúrila Kickstarter, vyberie však včas?!
18:26, 13.09.2017

Z času na čas sa na Kickstarter portfóliu objaví niečo už na prvý pohľad unikátne . Tento aspekt splňuje aj projekt My Time at Portia, od nezávislého štúdia Pathea. Žánrovo sa tu rozprávame o 3D sandboxe s RPG prvkami, ktorý v sebe kombinuje všetko najlepšie z populárnych simulácií ako Animal Crossing, Dark Cloud a Harvest Moon.

Autorom sa podarilo ešte pred spustením mesačnej kampane pripraviť obsiahlu demo verziu (časovo vám zaberie cca 7 hodín a ukáže tak široký zástup možností) pre PC, ktorú si môžete skúsiť pod týmto odkazom. Hra je pripravovaná na rok 2018 a ak všetko dobre pôjde, samozrejme aj s vybraním sumy 100 000 dolárov (zatiaľ majú tretinu v kapse), tak sa My Time at Portia dostane neskôr budúceho roka aj na PlayStation 4. Všetko ostatne bude záležať na vás konzumentoch a ak bude záujem enormný, nieje podla slov autorov problém preniesť ich víziu na Xbox One či Nintendo Switch.

Moje dojmy, ktoré som čerpal len z videa nižšie, sú absolútne pozitívneho charakteru. Roztomilý svet plný možností ako si zvyšovať svoj level nielen po stránke bojov ale aj farmárčením je prekrývaný zábavnou sériou minihier, stavebným elementom (nielen budovy ale aj vozidlá), a v neposlednej rade online kooperáciou a stretávaním sa s kolegami farmármi na nádherne vykreslenej mape. Toto všetko je len časť toho čo nám My Time at Portia chce v budúcnosti servírovať, a ja sám som ju už podporil nemalou sumičkou, budem rád ak vás prípadne inšpirujem k podobnému kroku a spoločne tento projekt dokopeme do cieľa.


DALŠÍ

CGwillWin