World of Tanks Blitz se spojí s Warhammer 40.000

World of Tanks Blitz se spojí s Warhammer 40.000
06:43, 17.08.2017

15. srpna, 2017 — “Vítězství je dosaženo vždy v boji” je slogan, který provází hry World of Tanks Blitz a Warhammer 40,000 asi odjakživa. Zatím poslední spolupráce, která bude velmi záhy odhalena ve všech detailech, se tanková legenda World of Tanks Blitz spojí v naprosto unikátním obsahu s populární gothic-science- fantasy hrou.“

Warhammer 40,000 je legendou, která začala jako stolní bojová hra vytvořená společností Games Workshop. Svět Warhamer 40,000 jer umístěný v dystopické fantasy vesmíru, který se v průběhu let rozrostl do počítačových her, novel, komiksů a získal obrovskou popularitu na celém světě.

“Za vice než 30 let se společenství Warhammer 40,000 rozrostlo do jednoho z nejznámějších vědeckých fantasy vesmírů na světě, který hráčům mimo jiné nabízí obrovské množství devastujících válečných strojů. Příležitost spojit 40,000 s úžasnou hrou, kterou stvořil Wargaming, otevírá svět opravdu zajímavých možností pro fanoušky obou her,” řekl Jon Gillard, vedoucí licencí Games Workshop. “Nemůžeme se dočkat, až se připojíme k tomu světu, který jsme stvořili společně.”

“World of Tanks Blitz přinesl již spoustu zajímavé spolupráce v minulosti,” vysvětluje Andrej Rjabovol, ředitel World of Tanks Blitz u společnosti Wargaming. “Warhammer 40,000 má bohatý vesmír, který otevírá nové způsoby, jak spojit každý z našich světů. World of Tanks Blitz jsou navíc hrou, kde se na bitevním poli setkává skutečná historie s tou alternativní, která dokáže potěšit hráčskou komunitu. Hráči se mohou těšit velmi záhy na zajímavé zprávy.”


DALŠÍ

CGwillWin