Chlápek přeprogramoval Zeldu, aby požádal svojí holku o ruku

Chlápek přeprogramoval Zeldu, aby požádal svojí holku o ruku
19:50, 23.07.2017

Láska je super věc a je jedno jestli milujete svojí holku, Dotu, Big Mac nebo všechno dohromady, hlavní je když z toho máte radost (ale drogám říkáme ne!). Týpek s kouzelnou přezdívkou 005c se na redditu pochlubil způsobem, jakým svojí holku požádal o ruku. A protože se mi to zdá fakt hustý a týká se to her, musíme vám to nasdílet.

Klik pro zvětšení (Chlápek přeprogramoval Zeldu, aby požádal svojí holku o ruku)

Vytoužená dívka našeho hrdiny, Kelly, je vášnivá fanynka série Legend of Zelda, prý dokonce natolik, že má i tématické tetování. A tak se rozhodl, že svojí žádost spojí právě s jednou z těchto ikonických her a protože je počítačový inženýr, napadlo ho jednu z nich trochu poupravit. Jelikož chtěl být opravdu autentický, jedinou možností bylo vyrobit si vlastní herní cartridge a hru přeprogramovat aby běžela na původní konzoli, což není nic jednoduchého, ale naštěstí existují nástroje jako DungeonMaster nebo ZeldaTech, kterému mu vše umožnili, ačkoliv i tak se musel hrabat v hexadecimálním kódu (na jeho místě už bych to v téhle fázi vzdal, šel si koupit rum a vrátit diplom).

Klik pro zvětšení (Chlápek přeprogramoval Zeldu, aby požádal svojí holku o ruku)

Samotou hru pak poupravil tak, aby byla hodně krátká, nicméně těžká a na konci čeká překvapení v podobě žádosti o schopnou gamerskou ručku milé Kelly. Pokud vás zajímají detaily nebo se chcete inspirovat, celý proces 005c podrobně zdokumentoval. Jen pro info, Kelly nakonec řekla ano, takže snaha nevyšla vniveč a je fakt, že po takovém gestu bych si ho asi vzal i já.

DALŠÍ

CGwillWin