akce
První turnaj v ARMS je radost sledovat

První turnaj v ARMS je radost sledovat
14:54, 15.06.2017

Zítra se dostává do prodeje zbrusu nová hra a značka pro Nintendo Switch. ARMS jsou netradiční bojovou hrou a budou usilovat o své místo na slunci v Nintendo rodině bojovek, které léta dominuje Smash Bros. Že jsem ke hře byl velmi nedůvěřivý jsem tu již párkrát zmiňoval. Což se průběžně mění, protože hru právě usilovně (doslova) testuji k nadcházející recenzi (v příštím týdnu).

V rámci E3 Nintendo pořádalo první turnaj v ARMS, který byl před zraky diváků přímo na akci. ARMS Open Invitational obsahoval jak hráče amatéry, kteří prošli sítem přímo na akci, tak i některé profíky z jiných Nintendo bojovek. Že se jednalo o velmi zajímavý turnaj je vidět na záznamech z celé akce, které si můžete prohlédnout níže. Ve finále se utkali ne profíci, ale lidé z E3, kteří se kvalifikovali do turnaje.

Samotné finále bylo vyšperkované exhibičním zápasem vítěze turnaje a producentem hry panem Yabukim. Ten nakonec předvedl brutální combo a vítěze vlastně úplně rozsekal, že není pochyb, že na té hře opravdu pracoval. Každopádně minimálně semifinals a finále doporučuji shlédnout, protože se jedná o ukázku na první pohled neviditelné hloubky, kterou tato hra má.


DALŠÍ

CGwillWin