12 rokov poznajú tajomstvo hry, nechcú ho však prezradiť zadarmo

12 rokov poznajú tajomstvo hry, nechcú ho však prezradiť zadarmo
09:08, 13.05.2017

V roku 1997 sa spoločnosť CipSoft dostavila na trh so zaujímavou MMORPG hrou Tibia, ktorá na báze hrdinov ponúkala v prvom rade náročnú hrateľnost a kto nemal ochotu podmieniť poctivému zbieraniu skúseností mesiace až roky hrania, nemal rovnako šancu pochopiť obsah tejto MMO na 100%.

via GIPHY

Najväčšou zaujímavosťou je však jedna miestnosť, ktorú Tibia odhalila zatiaľ len dvom hráčom na svete. Zamknuté dvere sa totižto otvoria len v prípade ak máte hrdinu na úrovni 999 levelu, čo je v pomere ku obrovskej náročnosti daného projektu vec takmer nemožná. Druhý z dvoch šialencov podmienil otvoreniu týchto dverí celých 9 rokov hrania tejto MMO a rovnako ako jeho kolega, už pozná záhadný obsah tajomných dverí. Nechce ho však prezradiť, pokiaľ mu niekto na konto postupne nevloží 2000 dolárov (pôvodná suma bola až 5000, ale tú postupne znižoval).

Klik pro zvětšení (12 rokov poznajú tajomstvo hry, nechcú ho však prezradiť zadarmo)

Z diskusií okolo hry Tibia sa ale vynára veľa otázok a aj keď existuje dosť hráčov ochotných zaplatiť peniaze zato aby vedeli čo je za zámkom, ktorý otvorilo takmer desať rokov poctivého zbierania EXP, tak stále sú skeptický či nejde len o nejaký trik na vylákanie peňažného daru. Hrali ste túto MMO a máte s ňou nejaké skúsenosti?


DALŠÍ

CGwillWin