Nová hra od Remedy přijde i na PS4

Nová hra od Remedy přijde i na PS4
15:27, 04.05.2017

Finští Remedy stojící za notnou dávkou klasik, jmenovitě Death Rally, Max Payne a Alan Wake. Loni přinesli Quantum Break, zajímavý experiment míchající televizní seriál a samotnou hru. Reakce byly smíšené a hlavně se jednalo o exkluzivitu platforem Microsoftu. A právě ten "exkluzivní vztah" Remedy a Microsoftu s jejich budoucím projektem padá.

Remedy a 505 Games oznámili, že 505 Games budou distribuovat jejich připravovanou hru pro platformy Xbox One, PC a PlayStation 4. Tudíž, už majitelé konzole od Sony, nebudou muset závidět ty zajímavé tituly, které Remedy dělá. A o co půjde?

Inu o připravované hře se toho moc neví. Kódové označení v rámci Remedy má "P7" jako "Project 7". Má se jednat o third-person akci, která se bude odehrávat ve vlastním světě navrženým Remedy (tedy nepůjde o žádnou cizí značku). Prý bude příběhově intenzivní a nabízet delší zážitek. Zároveň bude obsahovat mnohem více mechanik, než předchozí hry od této společnosti.

Smlouva s 505 Games říká, že Remedy obdrží 7,75 milionů € na vývoj hry a za to pak distributor zkasíruje 45% výdělku z prodejů hry. Samotná značka a licence na hru jim bude patřit po dobu 20 let. Co říkáte na to, že se Remedy odpojuje od úzké spolupráce s Microsoftem? A těšíte se ne P7?


DALŠÍ

CGwillWin