War Thunder přidá nové top tier Japonské tanky

War Thunder přidá nové top tier Japonské tanky
05:55, 17.02.2017

Společnost Gaijin Entertainment a War Thunder dnes ohlásila, že prosincovou aktualizaci 1.65 a nedávné ukončení uzavřeného testu japonských tanků “Stezka Samuraje” budou velmi brzy následovat další japonské tanky, které se ke všem hráčům dostanou v další velké aktualizaci. V předstihu před ní bude Gaijin Entertainment denně vydávat profily klíčových strojů, které se ve hře objeví – začínáme japonským samohybným protiletadlovým dělem Typ 87.

Klik pro zvětšení (War Thunder přidá nové top tier Japonské tanky)

Ve stávajícím tech. stromě japonských tanků naleznete 30 obrněných vozidel, od meziválečných strojů, až po vozidla z období studené války: a to tanky, samohybná děla a protiletadlová vozidla, včetně některých exotických kusů, jako je například největší obojživelný tank 2. sv. války Typ 2 Ka-Mi, nebo modifikace tanku Chi-Ha, vyzbrojeného 120mm námořním dělem, pojmenovaná Krátké dělo Chi-Ha.

Klik pro zvětšení (War Thunder přidá nové top tier Japonské tanky)

Ve War Thunderu najdete samohybné protiletadlové dělo Typ 87 na 5. úrovni ve tech. stromě japonských obrněných vozidel. Kromě boje s hrozbami ve vzduchu lze do určité míry Typ 87 použít i proti pozemním cílům - kvůli tomu doporučujeme výzkum průrazné APCR munice. Slušná pohyblivost a rychlost dovoluje Typu 87 rychle dosáhnout zákrytu, nebo zaútočit na protivníka zboku.

Kromě Typu 87 bude nadcházející aktualizace obsahovat mnoho dalších japonských bojových vozidel, včetně vícevěžového tanku, a vozidla s PTŘS. Dále se ve hře objeví další nová vozidla a letadla pro zbylé národy ve hře – USA, VB, SSSR a Německo.


DALŠÍ

CGwillWin