První DLC pro Infinite Warfare se ukazuje

První DLC pro Infinite Warfare se ukazuje
08:51, 21.12.2016

První z obligátních čtyř DLC se jmenuje Sabotage a představí čtyři multiplayer mapy a novou mapu do Zombies. Standardní obsah DLC jak už je leta zvykem. Stejně tak nepřekvapí datum vydání 31. ledna/januára pro PS4 a cca o měsíc později pro ostatní platformy. A jaké mapy tam budou? Tři zbrusu nové a čtvrtá je remake. Opět jeden z ikonických remaků - Afgan z MW2.

Tato klasická mapa v poušti je zarytá snad u každého fanouška v hlavě, tentokráte se přesune na Mars. Mapa se jmenuje Dominion a ctí styl původní velmi dobře, namísto spadlého letadla tu je vesmírná loď. Samozřejmě nějaké další úpravy a hlavně jak se bude hrát s divokým pohybovým systémem se teprve ukáže.

Další mapy jsou Noir. Ten je zasazen do temného Brooklynu budoucnosti. Neon je virtuální tréninkové bojiště, kde se mrtvoly rozpadají na pixely a různě se na mapě objevují objekty jen tak z ničeho nic. Renaissance je nej "normálněji" vypadající mapa, protože je zasazená do Benátek. Venkovní ulice kombinované s interiéry působí velice hezky.

A pro zombies dostane Rave in the Woods. Tato mapa přenese hráče do 1990 a objevíte se v "chate v lesích". Poblíž je kemp a uprostřed lesa je velká Rave party. Stejně jako v Zombies in Spaceland, očekávejte prostě "over-the-top" zábavu. Nové zbraně, nové karty a další. Prostě poctivý nášup zombíků v hororovém podání.


DALŠÍ

CGwillWin