Príbeh Dead Rising 4 bude pokračovať s DLC

Príbeh Dead Rising 4 bude pokračovať s DLC
07:51, 07.12.2016

Sú to len dva dni čo sme vám na našej stránke ponúkli mega recenziu na štvrtý diel zombie série Dead Rising a zámerne sme v nej nejako zásadne a dopodrobna nerozoberali príbeh. Ten bol pre túto IP vždy rôzne rozvetvený a každý diel mal viac koncov, ktoré samozrejme podliehali časovému presu vyvíjanému na hráčov.

Capcom možno aj preto nechcel úplne odrezať skalných fanúšikov, ktorým nikdy nerobil problém samotný čas a nachystal hneď niekoľko DLC expanzií, ktoré dopovedia príbeh nášho hrdinu menom Frank West. Práve jeho osud bude pokračovať aj cez zaujímavý koniec samotnej hry a tak sa budeme môcť pozrieť ako Frank vyrazí na hon za liekom na vlastnú nákazu (táto expanzia ponesie meno Frank Rising a bude pravdepodobne podliehať časovému limitu). Ak by ste potrebovali ďalší dôvod prečo investovať do nákupu season passu v hodnote cca 20 Eur, tak to môže byť špeciálna golfová partia na 18 brutálnych jamiek plných zombie vraždenia (to všetko pod názvom Super Ultra Dead Rising Mini Golf aj s podporou kooperácie pre štyroch).

Túto ponuku samozrejme ešte uzatvára hromada kostýmov a zbraní, ktoré sú už na bonus a určite nikoho nepresvedčia o kúpe lepšie než práve príbehové balíčky vyššie.


DALŠÍ

CGwillWin