Prasklo datum prvního DLC pro Infinite Warfare?

Prasklo datum prvního DLC pro Infinite Warfare?
12:59, 30.11.2016

Infinite Warfare je necelý měsíc venku a už se řeší DLC? No tak to probíhá každý rok. A stejně jako každý rok máme k dispozici jenom spekulace, i když tentokráte celkem od zdroje. Fanoušek se na Twitteru zeptal Lee Rosse z Infinity Ward, kdy je datum vydání prvního DLC. No a Lee Ross mu odpověděl 31. ledna/januára na Playstation 4 a Playstation Pro. Od té doby samozřejmě svůj tweet smazal, protože chudák asi dostal za uši a v kanclu teď klečí na hrachu v koutě.

Klik pro zvětšení (Prasklo datum prvního DLC pro Infinite Warfare?)

Ale zas tak bych ho asi netrestal, protože tak moc neprokecl. Konec ledna odpovídá dnu vydání prvního DLC pro loňské Black Ops 3 (2.2. - úterý). Takže spíš řekl to co se očekává. Exkluzivita pro PS je celkem jasná a ostatní platformy si zase počkají. Otázkou je, zda DLC představí už tenhle týden na PS Experience nebo jindy, protože lidé jsou zvědaví co v něm bude.

O to víc, ale lidi zajímá, kdy konečně bude DLC pro Modern Warfare Remastered. To totiž dodá do hry zbývajících 6 map, které byly vynechané na startu hry (zřejmě, aby IW nevypadalo jako chudý příbuzný s počtem map). Strohé "v prosinci" už nám přestává stačit a toužíme po těch nejlepších mapách z původní hry co nejdříve. Tajně doufám, že PS Experience to odkryje.

Celkem zajímavé spekulace, které komunita má, jsou na téma "Winter Crash". Tato mapa byla do PC verze originálu přidaná dodatečně v rámci free updatu. Jedná se o oblíbený Crash, ale s vánoční tématikou. Spousta multiplayer her dělá sváteční eventy a tohle by se hráčům Remasteru líbilo velmi. Snad Activision a Raven tyto touhy komunity slyší a vyplní. Mezitím můžete mrknout jak Winter Crash vypadal a jak Nero na svém kanále spekuluje, že by nová verze mohla přijít.


DALŠÍ

CGwillWin