Josh Olin o Call of Duty nyní a do budoucna

Josh Olin o Call of Duty nyní a do budoucna
14:37, 28.11.2016

Dlouholetí fanoušci série Call of Duty jméno Joshe Olina mohou znát. V dobách kdy Treyarch dělal World at War a poté Black Ops 1, zastával v této společnosti pozici "Community managera". To je takový ten človíček, co musí mile odpovědět i největšímu idiotovi na fóru. Ale jeho příběh je mnohem zajímavější, než jen, že byl na "nevývojářské" pozici v Treyarchu.

Kdysi dávno (2004) totiž vedl stránku CODHQ.com. To v úplně jiných internetových dobách než je dnes. Neexistovali streameři, youtubeři a další lidé ovlivňující veřejné mínění. Ono vlastně neexistovalo ani youtube samotné. Oni sháněli všemožné informace kde se dalo. A díky tomuto webu se dostal k práci pro Treyarch (nyní už tam není). V níže přiloženém videu si povídal s Peteym ze serveru CharlieIntel.com. Což je server kam fanoušek série Call of Duty jde pro informace a novinky.

V rozhovoru se dozvíte spoustu opravdu zajímavých informací. Jakože třeba právě Josh a spol. byli první co do internetu pustili, že Infinity Ward dělají na Modern Warfare. Že jej Treyarch a Activision najali právě kvůli tomu, že byl výraznou osobou komunity. V té době Treyarch měl totiž pověst "patlalů", což bylo adekvátní vzhledem k tomu, jak špatné CoD3 bylo. Ale promluví i o tom, co si myslí o moderních dílech. Jeho pohled na to co se týká "advanced movement" a tomu jestli by se série měla vrátit zpět k "boots on the ground". Myslím, že každý koho zajímá Call of Duty tam najde spoustu zajímavých myšlenek a názorů, které z velká části jako fanoušek a hráč série sdílím.


DALŠÍ

CGwillWin