Monster Hunter filmy sú na ceste k nám!

Monster Hunter filmy sú na ceste k nám!
08:31, 23.11.2016

Univerzum o love obrovských monštier, ktoré svet pozná pod názvom Monster Hunter existuje už viac ako dvanásť rokov. Za tento dlhý čas bolo stvorených cez 22 titulov (počet obsahuje aj rôzne porty) a to všetko čo do exkluzívnej produkcie pod firmou Capcom. Aj keď celá IP začala svoju púť na konzolách od SONY, v súčasnosti sa jej najviac darí na handheldovej scéne v podaní Nintenda 3DS.

Capcom sa však rozhodol, že tento masívny svet treba previesť aj na filmové plátna a čo je najdôležitejšie, opäť má chuť dôverovať teamu okolo filmových spracovaní ich ďalšej legendy a to zombie akcie Resident Evil. Producent Jeremy Bolt po boku "známeho" režiséra RE série Paul W.S. Andersona, sa aktuálne v jednom interview s nadšením rozrozprával o tom aké úžasné bude pracovať na filme podla predlohy série Monster Hunter.

Nebudem tu citovať ich reklamné frázy o potencionálnom úspechu filmov, ktoré ešte nezačali ani svoju produkčnú fázu, zvlášť ak sa pozriem na kvalitu ich doterajšej práce s univerzom Resident Evil a tak len dodám ono obligátne želanie fanúšika, ktorému toto duo zničilo milovanú značku, aby sa tento scenár nezopakoval aj u druhej. Boh nás ochraňuj.


DALŠÍ

CGwillWin