15 minut z Diabla 1 v Diablu 3

15 minut z Diabla 1 v Diablu 3
08:37, 10.11.2016

Jedna z dalších pecek, které Blizzard minulý víkend představil byl výroční patch pro Diablo 3. Ten totiž přinese něco, ze kterého mé nostalgické já zaplesalo blahem. Kromě postavy Necromancera do celé hry (klasik z Diablo 2), hlavně přinese celé Diablo 1 v enginu Diablo 3. Takový "remaster" portem do nové hry.

Všechn 16 dungeonů a 4 původní hlavní bossové. K zachování původních mechanik bude pohyb omezen do osmi směrů jako v originále. Navíc budou možnosti různých filtrů, aby hra vypadala co nejblíže originálu. A to je prostě bomba. Diablo bylo ve své době něco neuvěřitelného. Váže se mi k němu spousta vzpomínek s přáteli a hrozně moc vtipných historek.

No a to už zase vylezlo to mé nostalgické já, které vzpomíná na něco co se dělo před skoro dvaceti lety (uff šílené zjištění). Někdy tento týden se D1 objeví na Public Test Serverech na PC. Původní Diablo vyšlo 31.12.1996 v US, v Evropě skoro o rok později 2.11.1997. Že by finální vydání patche, který se jmenuje Anniversary (výroční) bylo plánováno na silvestra? Docela bych se tomu nedivil. Každopádně IGN už mělo možnost vyzkoušet hru a tady je 15 minut z ní.


DALŠÍ

CGwillWin