akce
Šéf Xboxu si nemyslí že SONY ukázalo viac

Šéf Xboxu si nemyslí že SONY ukázalo viac
06:20, 16.06.2016

Phil Spencer ako ústredná osobnosť Xbox divízie a takzvaný terč pre neúspechy tejto značky, sa aktuálne na E3 vyspovedal z jemného rozčarovania, ktoré panuje po konferenciách jeho a konkurenčnej firmy. Podľa jeho slov si SONY nezaslúži statusy tipu: "robia lepšiu prácu, ponúkajú viac exkluzivít" a to hlavne z jedného dôvodu.

"Keď sa pozriem na tento rok, len z pohľadu E3 konferencií ... ukázali sme štyri veľké hry exkluzívne na Xbox One a Windows 10. Keď sa v rýchlosti nad tým zamyslím tak to je Gears of War, Forza Horizon, Recor, Dead Rising 4 - to všetko s pevným dátumom vydania, ktoré mali možnosť diváci zaregistrovať a to jasne. Ku tomu všetkému sme ponúkli hŕbu Indie produktov, z čoho asi najviac zarezonoval originálny Cuphead. Keď som sa však pozeral na konkurenciu, tak ani pri jednej novo prezentovanej značke nebol uvedený dátum vydania. Tým chcem naznačiť že akékoľvek tvrdenie že konkurencia robí viac vrámci exkluzívnych hier považujem za chybné a nepresné. Samozrejme že posledný Uncharted bol úžasným zážitkom a zrovna tak to očakávam od Last Guardian, avšak to je dosť málo voči tomu čo ponúkame aktuálne tento rok s našou konzolou."

Phil následne dodal, že pre rok 2017 už majú v príprave ďalšiu vlnu exkluzivít ako Scalebound, Sea of Thieves, State of Decay 2, Crackdown 3, Halo Wars 2 čím sa majitelia tejto konzole môžu tešiť na pravidelný prísun exkluzívnych hier a čerstvého obsahu.


DALŠÍ

CGwillWin