akce
Ukázka toho o čem bude Detroit

Ukázka toho o čem bude Detroit
08:17, 14.06.2016

Nějak nevím jestli mi už hůře slouží paměť, ale dost dlouho mi trvalo poznat, že následující ukázka je z nové hry od Quantic Dreams. Detroit: Become Human se totiž loni představil s ženskou hlavní rolí. Její jméno bylo Kara byla androidem, který náhodou získal vědomí a neznal místo ve světě autonomních androidů zlepšujících lidem život.

Na novém videu ale Karu nevidíme. Je tu android Connor s mužským vzhledem a je policejním vyjednavačem. Úkol zachránit holčičku před útočníkem dopadne špatně, ale je to jediné řešení situace? Vše záleží na tom jak budete hrát vy. Hra dá mnoho prostoru k ovlivnění situace. Vaše rozhodnutí mají přímé důsledky na vyvrcholení situace.

Prostě posunutí toho, s čím si Quantic Dreams hrají od svých prvních her, zase o něco dále. Hratelnostně to vypadá opět na více interaktivní film, ale to je už také tvůrčí trademark. Osobně mě tedy nejvíce zajímá jestli Kara (byla ukázaná už v roce 2012) byla vyškrtnutá nebo zde máme dvě odlišné dějové linky. Na to si asi ještě počkáme.

DALŠÍ

CGwillWin