Dočká se BioShock renezance na nové generaci konzolí?

Dočká se BioShock renezance na nové generaci konzolí?
20:34, 17.03.2016

Nejspíše si už každý povšiml, že na internetu se to úniky ohledně možného připravovaného remasteru BioShocku na PlayStation 4 a Xbox One docela dost hemží. Dnešek byl naprosto typickým příkladem.

Začalo to hned ráno, kdy se povedl pěkný únik jedné ratingová organizace,, která ukázala box art na tento remaster Bioshocku s názvem: BioShock: The Collection. Uznejte sami, že box art je velmi stylový, protože ukazuje, jak podvodní město Rapture, tak v mracích se vznášející město Colombia.

Klik pro zvětšení (Dočká se BioShock renezance na nové generaci konzolí?)

To však není vše. Doslova před pár okamžiky přidal do své nabídky bulharský obchod Pulsartuto kolekci s kompletním popiskem. Tato edice by podle tohoto shopu měla obsahovat všechny tři díly, tedy BioShock 1, 2, a Infinite za cenu přibližně 60 euro, tedy za cenu, která je běžná pro novou hru. A navíc zde uvádí termín vydání - 20. května.

2k Games zatím tyto informace nijak nekomentuje a žádné oficiální stanovisko k těmto unikum nevydalo. Nicméně myslíte, že je toto vše náhoda nebo 2k Games čeká na nějakou vhodnou příležitost k oznámení?

DALŠÍ

CGwillWin