Byla naznačena DLC do Mortal Kombat X?

Byla naznačena DLC do Mortal Kombat X?
19:23, 21.04.2015

Brutální bojovka Mortal Kombat X je na pultech obchodů sotva pár dní, ale i za tak krátkou dobu se stala velice populární. Jak jsme již avizovali v jedné z předešlých novinek, jednomu z modderů se podařilo "rozpohybovat" některé z postav, které sice bojují proti Vám, ale zvolit sami si je pro hraní nemůžete. Vypadá to, že skutečně však pouze zatím...

Dnes se k problematice DLC vyjádřil vývojář hry Ed Boon, když byl tázán, jestli se v budoucnu hráči budou moci chopit původně nehratelných postav a spáchat v jejich kůži nějaké ty fatalitky. Na tento dotaz reagoval Boon poznámkou, která narážela na DLC "Story Pack" z předchozího Mortal Kombatu z roku 2011.

V současné době existuje vícero postav, které mohou hrát pouze proti vám, například Baraka, Rain či Sindel. Nebylo zatím prozrazeno, zda budou právě oni součástí nějakého exkluzivního DLC či budou k dispozici formou nějakých mikrotransakcí.

Nicméně se zdá, že ani bezplatné přídavky pánům z NetherRealm Studios a Warner Bros nejsou úplně tak cizí. Jak jsme již mohli vidět, tak v posledním patchi bylo do hry dodáno například oblečení zdarma. Uvidíme časem, jak se k této záležitosti vývojáři postaví a za koho budeme schopni nakonec bojovat.

DALŠÍ

CGwillWin