The Evil Within: The Assignment má datum vydání

The Evil Within: The Assignment má datum vydání
18:45, 25.02.2015

V loni v říjnu jste se mohli bát, a to pořádně v survival hororu z pohledu třetí osoby, známé jako The Evil Within. Tento počin má na svědomí především Shinji Mikami (otec např. Resident Evil 4), který ztvárnil hrůzu a děs důkladně, a to tak že při některých scénách na Vás hra působila opravdu děsivě, a také svojí náročností přiměla nejednoho hráče k šílenství...

První DLC s podtitulem The Assignment si na Vás přichystá v hlavní roli detektivku Juli Kidman (tajemná kolegyně detektiva Sebastiana). O následujících dvou DLC se ví pouze to, že druhé DLC bude věnováno taktéž detektivce Julii a trilogii DLC završí v hlavní roli strážce s trezorem. Níže v novince se můžete podívat na trailer, který Vás láká do světa zla.

Na první příběhový přídavek se můžete těšit 10. března v Severní Americe a 11. března v Evropě. Majitelé season passů jej mají pochopitelně zdarma, pokud by jste si jej chtěli zakoupit samostatně, tak vězte že cena je přibližně 10 dolarů.

Povězte nám, byla hra pro Vás opravdu tak náročná, jak se říká? Máte rádi tento specifický druh hororů, kterými se Shinji Mikami prezentuje?

DALŠÍ

CGwillWin