speciál
Spustili jsme DLBUDDY - stahovač videí a hudby

Spustili jsme DLBUDDY - stahovač videí a hudby
Spustili jsme DLBUDDY - stahovač videí a hudby
19:50, 10.03.2015

YouTube downloader naší produkce za pár dní oslaví svůj první týden, a nyní, když už jsou doladěny ty největší mouchy, je ten pravý čas službu představit i vám, našim drahým čtenářům. DLBUDDY.com vám umožňuje stáhnout si YouTube video nebo hudbu na libovolné zařízení. Podporujeme stahování i z Facebooku, Vine, 9gag, Vimeo, SoundCloud, Mixcloud, včetně 18+ jako Redtube nebo xhamster.

Pomocí DLBUDDY.com si stáhnete videa a hudbu z více než 280 serverů

Čím se snažíme náš downloader odlišit je knihovna videí a hudby. Každé konvertované video nebo skladba se nám ukládá do knihovny, ve které pak lze vyhledávat, a zároveň se zařadí do kategorií jako Zábava, Skladby, Mixy, Filmy, Trailery, 18+ a další.

Na sociálních sítích se můžete těšit na publikování TOP X videí týdne napříč všemi podporovanými servery na našem Facebooku a Twitteru.

Klik pro zvětšení (Spustili jsme DLBUDDY - stahovač videí a hudby)

Myslíme si, že propojení DLBUDDY s CzechGamerem bude pro spoustu zdejších čtenářů major win: engine DLBUDDY bychom zde chtěli využít k vytvoření nové video sekce s filmy. Herními filmy! :-) Hry jsou čím dál filmovější, a přiznám se že i já osobně si hodně her nekupuji, ale líbí se mi a tak si na YouTube zhlédnu aspoň filmovou verzi, kterou youtubeři skládají ze všech podstatných ingame filmečků. Naposledy jsem si takhle užil třeba Dying Light, The Order 1886 nebo Wolfenstein: The New Order.

Těšíme se na vaší návštěvu DLBUDDY.com a věříme že i díky tomuto projektu bude pokračovat růst naší vaší komunity nejen českých hráčů.


CGwillWin