GTA: San Andreas na X360 je port z mobilů

GTA: San Andreas na X360 je port z mobilů
18:12, 30.10.2014

Hráči, kteří si s velkým nadšením nedávno zakoupili port GTA: San Andreas na konzoli Xbox 360 si možná všimli, že se hrou tak nějak není něco v pořádku. Přesněji řečeno, že grafický kabátek není úplně takový, jak by asi očekávali. Vysvětlení této záhady na sebe nenechalo dlouho čekat, jedná se totiž prý o přenesenou verzi pro Android a iOS.

Tvrdí to alespoň chlapci z Digital Foundry, kteří porovnali vzhled hry na systémech Android a Xboxu 360. "Obě verze jsou si vzhledově velmi podobné - 2D rozhraní ve vysokém rozlišení a kvalita grafiky, byť Xbox 360 má daleko větší dosah viditelnosti," uvedl jeden z testerů, "Ovšem krom přidání achievmentů tu toho moc nového nenajdete. Stejně jako na Androidu tu například není žádné vyhlazování hran, což uměla jak původní počítačová verze, tak také většina emulací z původního Xboxu."

Při naškálování na HD rozlišení, i přes všechna vylepšení, se jasně projevují nedostatky v kvalitě grafiky. Hra nebyla na takové rozšíření připravena a je to vidět. Byť tato verze stojí necelé tři libry (něco málo přes sto korun - pozn. red.), pořád nějak nechápeme, proč nebyla použita například verze pro původní Xbox.
DALŠÍ

CGwillWin