S nadcházejícím hororem The Evil Within strávíte pěknou řádku herního času

S nadcházejícím hororem The Evil Within strávíte pěknou řádku herního času
17:27, 14.08.2014

V přesných číslech by vám nadcházející hororový titul z dílny Shinjiho Mikamiho měl zabrat uctivých 15-20 hodin čistého času, s velkým důrazem na váš styl hraní. Vyplývá to z twitteru Alistaira Hatche, Evropského PR zástupce Bethesdy.

Jestli se vám ovšem tento časový údaj zdá pro takovou hru nějak málo, (a my věříme, že konkrétně u téhle hry je to až až ) nemusíte se nijak obávat. Včerejškem jsme se rovněž dočkali oznámení Season Passu, který nám dá možnost nahlédnout za oponu nových příběhů, a prožít tak "jinou hru" z cela odlišné perspektivy.

První dodatečný balíček vás nechá řádit v roli Keepera v pestré škále sadistických misí rozmístěných po různých mapách. Naopak v druhém a třetím, více příběhově zaměřeném rozšíření, se vžijeme do role partnerky hlavního hrdiny Julie Kidmanové. Season Pass tak sebou přinese nové zbraně, nepřátele a lokace, které čekají pouze a jen na vaší maličkost.

Cena Season Passu byla udána na necelých 20 euro (tedy přibližných 560 Kč), jenž bude k dostání u vybraných prodejců na PSN, Xbox LIVE a PC.

The Evil Within vyjde 17. října pro PC, PS3, PlayStation 4, Xbox One a X360.

DALŠÍ

CGwillWin