Bound by Flame - démonické RPG je skoro tu

Bound by Flame -  démonické RPG je skoro tu
17:36, 05.05.2014

Už som strávil v hre takmer dve desiatky hodín a ešte stále nie som na konci. Hrám anglickú verziu na STEAMe a napriek tomu, že mnoho o titule kvôli embargu povedať nemôžem, zbežne titul hodnotím ako prekvapenie roka. Hra si určite zaslúži aby sa o nej vedelo. Už len preto, že ponúka zaujímavý príbeh, parádnu hrateľnosť a mnoho rôznych charakterov. K tomu všetkému ešte aj prekvapivé zvraty v príbehu.

Nadpriemerné RPG na vaše herné mašiny

V Bound by Flame budete vytvárať predmety, vylepšovať predmety magickými kameňmi, alebo si vytvárať elixíry, pasce, alebo šípy do kuše. Môžete si kompletne upraviť hrdinu. Byť hrdinkou s veľkým zadkom a poprsím, alebo aj svalnatý hrdina, ktorého sa nik nebojí. Teda ehm, bojí. K tomu všetkému si pripočítajte nutnosť prispôsobovať herný štýl daným nepriateľom, čo sú väčšinou extra potvory. Na jedného platí obrovský meč, na druhého dvojica krátkych dýk a u ďalšieho určite oceníte plamenné schopnosti démona vo vás.

Len sa to s tým využívaním démonických schopností nesmie preháňať, titul má vraj dva konce. Jeden zlý a druhý...

Titul má rozhodne čo ponúknuť. Už odo dňa 9.5.2014 kedy výjde v češtine na PC, PS4, PS3 a X360 si ho budete môcť vyskúšať na vlastnej koži a prečítať si moju recenziu.

DALŠÍ

CGwillWin