Jak bude rozlehlý Borderlands: The Pre-Sequel a za kolik bude?

Jak bude rozlehlý Borderlands: The Pre-Sequel a za kolik bude?
13:00, 16.04.2014

Minulý týden jsme se dočkali celkem nečekaného oznámení nového přírůstku do série Borderlands s podtitulem The Pre-Sequel. A stejně jak název napovídá, vývojáři z 2K Australia s pomocí těch z Gearbox vytvářejí prequel druhého pokračování, příběh se tedy bude odehrávat mezi prvním a druhým Borderlands. 2K se už stačilo zmínit o několika základních prvcích hry, jako umístění na Měsíci, boj o kyslík atd., až nyní se ale začalo mluvit o její rozloze a ceně za výsledný kousek.

Randy Pitchford, ředitel studia Gearbox stojícím za prvními dvěma díly, to prozradil v rozhovoru pro PC Gamer. Jak si můžeme přečíst, Borderlands: The Pre-Sequel prý nebude větší jako druhé pokračování a zároveň nebude menší jako to první. Od této skutečnosti se prý bude odvíjet i cena, která prý bude přiměřená velikosti titulu. Podle Pitchforda bude následovat náležitý průzkum trhu, který by měl atraktivnější cenu lépe realizovat. O konkrétním čísle se dále už nezmínil

Pitchford se také rozmluvil o různorodosti prostředí na Měsíci, které by nemělo být o nic ochuzené. Hráči si také zahrají za celkově čtyři nové postavy.

Borderlands: The Pre-Sequel vyjde koncem tohoto roku pro platformy PC, PS3 a Xbox 360.

DALŠÍ

CGwillWin