Borderlands: The Pre-Sequel oficiálně potvrzen!

Borderlands: The Pre-Sequel oficiálně potvrzen!
15:54, 10.04.2014

Zlí jazykové hlásali, že s budoucností této kultovní značky to jde od desíti k pěti a k brzkému odhalení regulérního třetího dílu nikdy nedojde. Dneškem již víme, že se nejedná o zcela pravdivou formulaci, nýbrž o fakt skýtající v sobě hromadu rozporuplných podobností s předchozím dílem.

"Plnohodnotný" třetí díl ze světa Borderlands, byl včerejší nocí oficiálně oznámen a představen valné většině nočních hráčů surfujících po stránkách se zavánějícím obsahem. Jak již samotný název napovídá, Borderlands: The Pre-Sequel bude svým dějem vyplňovat pětiletou mezeru mezi prvním a druhým dílem, v kterém se seznámíme s příběhem čtyř nových postav pracujících pro "hodného" Handsome Jacka.

Hra samotná bude zasazena do zcela nového prostředí, a sice na vesmírnou stanici Hyperionu (s příznačným tvarem velkého H) a Měsíce obíhajícího planetu Pandora.

Borderlands: The Pre-Sequel výjde letos na podzim pro PC, PS3 a Xbox 360. Vývoj hry má na starost australské studio 2K ve spolupráci s veterány z Gearbox Software

Kompletní galerii obrázků naleznete zde.

DALŠÍ

CGwillWin