Activision: Destiny bude nejprodávanější hrou historie

Activision: Destiny bude nejprodávanější hrou historie
07:30, 07.02.2014

Hra Destiny je bezesporu jednou z nejočekávanějších titulů, které v budoucnu plánuje vydat společnost Activision jak pro PC, tak i pro konzolové platformy PS3/PS4 a Xbox 360/Xbox ONE. Activision je nicméně ohledně úspěšnosti této nové značky mnohem optimističtější , než-li kdejaký natěšený fanoušek.

Jak dnes ostatně řekl Bobby Kotick, šéf tohoto vydavatelství, na schůzi s investory, Destiny se zařadí vedle dalších velikánů, jako například Call of Duty, mezi miliardové tituly. Tato onlinová hra z pohledu první osoby bude jednoduše "nejprodávanější hra historie." Jestli tomu tak skutečně bude, to se dozvíme až po 9. září, kdy má Destiny vyjít.

Klik pro zvětšení (Activision: Destiny bude nejprodávanější hrou historie)

Ze chůze s investory se na internetu objevily i další zajímavé informace. Společnost Activision měla například za kalendářní rok 2013 příjmy v hodnotě 4.58 miliard dolarů, což je propad o 5.76 % oproti minulému roku, kdy příjmy dosahovaly až na 4.86 miliard dolarů. Co se týče stále velice populárního World of Warcraft, tam počet odběratelů vzrostl o 200 tisíc lidí ze 7.6 miliónu na 7.8 oproti minulému roku.

Pokud byste se chtěli podívat na celý dokument, se kterým se Activision dnes na jejich schůzi vytáhl, učiníte tak kliknutím na tento odkaz. Pro pochopení textu je třeba pokročilejší angličtina.

DALŠÍ

CGwillWin