Ghosts přepisuje historii: Miliarda za jeden den

Ghosts přepisuje historii: Miliarda za jeden den
15:14, 06.11.2013

20. září. Datum vydání bylo 17. září. Za tři dny byla vydělaná miliarda. Ano, mluvíme o "velice rychle" vydělané miliardě dolarů, která se letos podařila peckové hře, GTA V. Mysleli jste si, že to tak zůstane navždy? Odpůrci a hateři Call of Duty, máme pro vás zprávu, která vás jistě potěší. Ne, nikdo zatím neřekl, že je série Call of Duty u konce, a ani na budovy vývojářů nespadl z čista jasna meteorit. Řekneme pouze dvě slova: JEDEN DEN. Call of Duty: Ghosts vyšlo teprve včera, a už u maloobchodníků překročilo hranici jedné miliardy vydělaných dolarů. Zprávu dnes oznámil Activision. Specificky k tomu ještě dodal, že to je "víc než jedna miliarda".

Klik pro zvětšení (Ghosts přepisuje historii: Miliarda za jeden den)Ghosts -Riley

"Call of Duty je jedna z nejsilnějších sérií současných generací konzolí." Řekl Bobby Kotick, kreativní ředitel Activision Blizzard, "Call of Duty hraje čím dál více lidí, což udělalo letošní díl tím nejhranějším dílem. Zaznamenali jsme už miliardy nahraných hodin. Black Ops 2 mělo za posledních dvanáct měsíců včetně digitálního obsahu takové zisky, jako se to zatím ještě nikomu nepovedlo. Každopádně je ještě brzy na celkové hodnocení prodejů Ghosts, ale je jasné, že série nebyla nikdy tolik populární, jako nyní."

Ke všemu se vyjádřil i kreativní ředitel Activision Publishing, Eric Hirshberg: "Call of Duty: Ghosts je titul, který se k launchi next-gen konzolí rozhodně hodí. Po nynějším úspěchu si myslíme, že po launchi bude Ghosts v žebříčku next-genu na nejvyšších místech. Podle nás bude mít větší úspěch, než jiné hry. Tímto chceme pochválit vývojáře z týmu Infinity Ward. Dosud se jim nepovedla takhle skvělá hra, ať už po stránce kampaně, nebo multiplayeru, který je podle nás zatím ten nejlepší, který kdy Call of Duty dostalo."

Hirshbergovo přesvědčení o tom, jak bude Ghosts ne-li nejlepší launch titul pro next-gen konzole, je pochopitelné. Sdělil, že Ghosts je nejpředobjednávanější next-gen titul, aspoň u prodejce GameStop.

DALŠÍ

CGwillWin