Pozvánka na veletrh For Games 2013

Pozvánka na veletrh For Games 2013
11:16, 05.10.2013

Aktualizace 10.10.:Už je znám také kompletní program a výčet předváděných her - více v tiskové zprávě.

Původní zpráva: Loni to úspěšně započalo, letos pokračuje ve velkém stylu. Řeč je o herním veletrhu For Games, který se již za týden bude druhým ročníkem konat na pražském výstavišti v Letňanech. Přesná data konání jsou čtvrtek 10.10. až neděle 13.10. a pro úplnost je potřeba hned na začátek zmínit, že v rámci jedné vstupenky (standardní cena je 150 Kč) se dostanete i na veletrhy Model Hobby, For Toys a For Babies, které se konají v ostatních halách rozlehlého letňanského výstaviště. Loni nám ale nedělalo větší problém strávit celý den v hale věnované jen hrám, hrám a dalším hrám - však si přečtěte reportáž.

Na veletrhu FOR GAMES 2013 bude prezentován nový herní hardware, trendy z oblasti interaktivní zábavy a nejočekávanější herní hity připravené pro vánoční trh. Na ploše 2800 m2 se představí herní distributoři, prodejci a vývojáři. Pro návštěvníky bude připraven bohatý doprovodný program na pódiu. V rámci veletrhu FOR GAMES proběhne finále Mistrovství ČR v počítačových hrách 2013.

Kromě výše zmíněného toho na For Games proběhne ještě mnohem více. Chystá se třeba další Re-Play Fan Day (sobota 12.10.) a distributor Playman vzkazuje, že přiveze třeba Assassins Creed IV: Black Flag na PC (a další hry). Bonbónek na konec a velká pecka letošního ročníku? Na For Games 2013 si budete moci poprvé vyzkoušet konzoli PlayStation 4! (Zatím není známo na jakých hrách.)

Klik pro zvětšení (Pozvánka na veletrh For Games 2013)

DALŠÍ

CGwillWin