GTA: Vice City vyjde příští měsíc na Android a iOS

GTA: Vice City vyjde příští měsíc na Android a iOS
08:51, 22.11.2012

Rockstar Games může slavit. Jeden z nejúspěšnějších dílů série Grand Theft Auto na konci října přesáhl magickou desítku let, co je tu s námi, a celý svět mu gratuluje. Ani se to nezdá, ale GTA: Vice City bylo vydáno už 29. Října roku 2002, jakožto úspěšný nástupce hry GTA III z roku 2001, který na poli městských akcí způsobil doslova revoluci. Ve spojitosti s touto událostí, Rockstar oznámil, že stejně jak učinil i s GTA III, tak i Vice City vydá na mobilních zařízeních a tabletech s operačními systémy Android a iOS. A to už vážení 6. prosince! Vzhledem ke standardům těchto platforem, GTA Vice City také nabídne plnohodnotný zážitek z původní vydané hry, vysoké rozlišení a několik dalších unikátních funkcí, doposud neprozrazených, které jsou specifické pouze pro dotykové zařízení.

Teď už ale ke konkrétním zařízením, na které bude GTA Vice City dostupné. Ze stáje Applu jsou to iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 a všechny iPady. U Androidu je toho více. O hodně více.

Mobilní telefony: Motorola Razr, Razr Maxx, Razr Maxx HD, Motorola Atrix, Motorola Photon, Motorola Droid Bionic, HTC Rezound, HTC One X, HTC One S, HTC Evo 3D, HTC Sensation, HTC Droid Incredible 2, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Nexus S, Samsung Galaxy Note 1 & 2, Samsung S2, Samsung Galaxy R, Sony Xperia Play, Sony Xperia S, P, T & TL, Sony Walkman Z Series Media Player, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Google Nexus 4.

Tablety: Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Asus Eee Pad Transformer Prime, LG Optimus Pad, Medion Lifetab, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 / 10.1, Samsung Galaxy Tab 2, Samsung Galaxy Note 10.1, Sony Tablet S, Sony Tablet P, Toshiba Thrive, HTC Flyer, Google Nexus 7, Google Nexus 10.

Pokud tedy vlastníte alespoň jedno zařízení z výše vypsaného seznamu, na 6. Prosince si připravte něco okolo 100 Kč. Tolik bude mobilní Vice City stát.

Klik pro zvětšení (GTA: Vice City vyjde příští měsíc na Android a iOS)

DALŠÍ

CGwillWin