Norský šílenec útok trénoval v Modern Warfare 2

Norský šílenec útok trénoval v Modern Warfare 2
15:15, 25.07.2011

Anders Behring Breivik, útočník z norského Osla, který v pátek zavraždil okolo devadesáti nevinných lidí, prý celou svojí akci trénoval ve střílečce Call of Duty: Modern Warfare 2. Hru prý využil především k tréninku bojových schopností na nadcházející válku s Islámem, jak uvedl v svém patnáct set stránkovém dokumentu, jenž napsal před tímto hrůzným činem. Předloňský titul od studia Infinity Ward je prý skvělý tréninkový simulátor pro podobné operace. Breivik krom toho zmiňuje také hraní World of Warcraft, Fallout 3, BioShock 2 a Dragon Age: Origins, ovšem ty s útoky nijak nespojuje.

Právě jsem si koupil Modern Warfare 2, což je hra. Také to je pravděpodobně ten nejlepší vojenský simulátor na trhu a také jedna z nejžhavějších her tohoto roku. ... Tenhle titul mi pro můj trénink posloužil lépe než cokoliv jiného. Stále v ní objevuji nové věci a hlavně multiplayerová část je úžasná. Více či méně se hodí na simulaci podobných operací.

Není to poprvé, co bylo Modern Warfare 2 spojeno s teroristickými útoky, vzpomeňme například na lednovou tragédii na moskevském letišti.

Klik pro zvětšení (Norský šílenec útok trénoval v Modern Warfare 2)

DALŠÍ

CGwillWin