Unreal Tournament 3 ´360 s exkluzivními bonusy

Unreal Tournament 3 ´360 s exkluzivními bonusy
00:00, 18.04.2008

Být poslední se někdy vyplácí. Velmi očekáváné pokračování UT 2004 - Unreal Tournament 3 - už pár měsíců (PS3 a PC) ne moc zdařile sídlí v obchodních regálech. Ne že by hra nebyla skvělá, to rozhodně ne, ale jaksi se moc neprodává. Tedy alespoň její dvě verze, jedna pro konzoli Playstation 3 a druhá pro PC. Ta xboxová je stále ještě v hnízdě vývojářů z Epicu, který s jejím vydáním vyčkávají možná právě pro to, aby vylepšili co se dá a mohli slavit prodejní úspěch alespoň u konzole Xbox360. Zřejmě právě proto dnes oznámili exkluzivní rozšíření xboxové verze Unreal Tournamentu 3, které bude vloženo přímo do hry a nebude se muset nikde složitě stahovat a které PC a PS3 verze neměla.

Klik pro zvětšení (Unreal Tournament 3 ´360 s exkluzivními bonusy)Klik pro zvětšení (Unreal Tournament 3 ´360 s exkluzivními bonusy)

O co půjde?
5 nových exkluzivních map
2 zcela nově vytvořené charaktery
Možnost kooperativního hraní dvou hráčů ve split-screenu

Podle dosavadních informací to vypadá na jednoznačné zvýhodnění Xbox360 verze UT 3 a přiznávám, tak trochu to vyvracuje moje tvrzení ze článku o Mass Effectu, že PC verze her opět slaví úspěch. Jenomže se spekuluje o možném rozšíření bonusů z xboxové verze i na PS3 a také na PC, takže zase tak horké to nebude. Více se dozvíme časem nebo až 30.června, kdy má UT 3 na Xboxu360 vyjít.

Zdroj: CVG
DALŠÍ

CGwillWin