Heroes of Might & Magic 5 od CDProjektu!

Heroes of Might & Magic 5 od CDProjektu!
00:00, 09.10.2005

Společnost CD Projekt s velkou radostí oznamuje, že bude v Česku, na Slovensku a v Polsku distribuovat hru Might and Magic® V, netrpělivě očekávaný hit od Ubisoftu! Heroes of Might and Magic® je jednou z nejúspěšnějších sérií tahových strategií s výraznými prvky RPG a je jedním z nejvýznamnějších zástupců žánru hrdinské fantasy, který se dočkal jak komerčního úspěchu a obrovského úspěchu mezi hráči, tak i příznivého hodnocení v odborných médiích.

Nová hra bude stavět na základních prvcích, jež proslavily předchozí díly, zároveň však nabídne širokou škálu novinek, jako jsou například rozsáhlé mapy, množství jedinečných frakcí, moderní 3D grafické zpracování, revoluční taktický bojový systém a kampaň s propracovaným a poutavým příběhem.

Hru vyvíjí zkušený tým Nival Interactive (Blitzkrieg, Silent Storm, Etherlords), který pro majitele platformy PC přichystá nové dobrodružství ze světa Might & Magic® na počátek roku 2006. V Česku a na Slovensku hra vyjde v kompletní profesionální české verzi!

zdroj: CDProjekt.cz

DALŠÍ

CGwillWin