Hitman: Blood Money

Hitman: Blood Money
00:00, 04.11.2004

Eidos dnes oznámil, že se chystá další pokračování oblínené série simulující život nájemného vraha. A o jeho kvalitu se nemusíme určitě nijak bát, protože na něm budou pracovat Io Interactive, kteří dělali všechny minulé díly a neméně kvalitní svižnou akci Freedom Fighters.

-obrazek1-Hitman: Blood Money" src="/pics/clanky/Apollo21_04-11-2004-18-51-24_hitman_bloodmoney_Gold.jpg" />

Jako vždy tu je nějaký příběh, který slepuje zabijácké mise do krvavého příběhu, kde se mrtvými nešetří. Když už se 47 konečně vyležel ze zranění, která mu uštědřili zásahové jednotky v minulém díle a zabil pár lidí znovu začal, jako každý spravný občan, chodit pravidelně do práce, kterou dělal svědomitě jak jen mohl. Jenže teď to s prací vypadá hůř, většinu zakázek, které Agentura (tj. společnost pro kterou náš Hitman maká) dostala, byly splněny někým jiným. Vypadá to, že na světě je další a zdá se mnohem lepší společnost stejného oboru než je Agentura. I to by však nebylo tak hrozné, kdyby jednoho dne 47 neztratil kontakt s Agenturou, kdy mu dojde, že příštím terčem nové zabijácké společnosti by mohl být právě on.

Vypadá to tedy, že příběh bude kvalitní, tedy alespoň na to aby spojoval ty mise a nepůsobil jako pěst na oko. Jinak nás tedy čeká to co vždy. Third-person stealth akce, kde věci jako zabíjení zezadu nejsou nic neobvyklého, ale i když se něco pokazí nemusí být konec. Přece jenom olovo má stále svůj účinek, jež lidem zrovna neprospívá a dělá podivné rudé skvrny na kůži. Kdo ví možná budemo tentokrát mít na konci mise status Mass Murderer o něco častěji, protože Io ještě více promakali svůj Glacier engine, který je se hrou spojen už od prvního dílu a umožňuje skvělou fyziku. Sami vývojáři slibují, že nový Hitman bude nejlepší, nejhezčí a nejbrutálnější hra celé série.

To posoudíme snad už v létě příštího roku, kdy by hra měla vyjít.

DALŠÍ

CGwillWin