hw
Sennheiser Accentum True Wireless přináší technologie a zvuk vlajkových lodí

Sennheiser Accentum True Wireless přináší technologie a zvuk vlajkových lodí
16:14, 23.05.2024

Společnost Sennheiser dnes oznámila zahájení prodeje nejnovějších plně bezdrátových sluchátek – Sennheiser Accentum True Wireless. Sluchátka vynikají mimořádnou ergonomií, hybridním aktivním potlačením šumu (ANC), špičkovým zvukem audiofilských True Response měničů vyráběných v Irsku a celodenní výdrží baterie. Tu lze rychle dobíjet skrze USB-C, ale výrobce nešetřil a do dobíjecího pouzdra, s jehož pomocí sluchátka nabídnou 28 hodin poslechu, integroval i bezdrátové Qi nabíjení.

Sluchátkům nechybí ani nejmodernější technologie v čele s Bluetooth 5.3, podporou Auracast a kodeky aptX, AAC i LC3. Opomenout však nelze ani špičkovou ergonomii a design, za který si sluchátka vysloužila ocenění Red Dot Award 2024. Nová Sennheiser Accentum True Wireless tak představují ideální volbou pro každého, kdo hledá kvalitní poslech bez kompromisů za skvělou cenu.

Klik pro zvětšení (Sennheiser Accentum True Wireless přináší technologie a zvuk vlajkových lodí)

Nekompromisní zvuk Sennheiser a promyšlená ergonomie

Sluchátka Accentum True Wireless se vyznačují mimořádně pohodlným ergonomickým tvarem, který umožňuje plně využít 8hodinovou výdrž baterie i nekompromisní výkon 7mm True Response měničů. Ty novinka sdílí s top modelem výrobce Momentum True Wireless 4. Na posluchače tak čeká úctyhodný frekvenční rozsah 5 Hz – 21 kHz. Přijdou si tak na neuvěřitelně reálné tóny od těch nejhlubších basů až po výšky i příval jemných detailů oblíbených skladeb.

Technologie hybridního ANC, která při potlačení okolních ruchů reaguje na okolní prostředí, zajišťuje skvělou efektivitu baterie i výkon. Fanoušci hudby, videa i her si tak vychutnají oblíbené tituly bez ohledu na to, kde se nacházejí. Transparentní režim pak usnadní komunikaci s okolím a bezpečný pohyb v rušných městech, aniž by bylo nutné sluchátka vyjmout ze zvukovodu.

Technologie vlajkových lodí

Německá sluchátková legenda vybavila model Accentum True Wireless nekompromisním balíkem technologií. Bezdrátové připojení skrze Bluetooth 5.3 s podporou LE Audio nedává prostor pro pochybnosti o jeho kvalitě a stabilitě. Podpora kodeků SBC, AAC, aptX™ a LC3 přitom slibuje vynikající kvalitu zvuku bez ohledu na zdroj. Auracast™ navíc zajistí kompatibilitu s těmi nejmodernějšími zařízeními. Umožní totiž propojení s neomezeným množstvím zvukových zařízení jako jsou chytré zvonky či chůvičky, a také poslech oficiálních vysílání například na letištích či v posilovnách.

Dotykové ovládání sluchátek je možné stejně jako zvuk snadno přizpůsobit přímo v mobilní aplikaci. Uživatelé si jej tak bez potíží upraví tak, aby jim vše maximálně vyhovovalo. Přehrávání hudby, vyřizování telefonních hovorů i poslech podcastů a přístup k hlasovému asistentovi tak budou vždy na dosah ruky. Dvojice mikrofonů na každém sluchátku přitom zajistí perfektní srozumitelnost hovorů.

Klik pro zvětšení (Sennheiser Accentum True Wireless přináší technologie a zvuk vlajkových lodí)

Nová sluchátka Sennheiser Accentum True Wireless jsou již dostupná v elektronickém obchodě Pantershop a u vybraných partnerů za cenu 5 100 Kč.


DALŠÍ

CGwillWin