Ghostrunner 2 rozsekol PlayStation Showcase

Ghostrunner 2 rozsekol PlayStation Showcase
09:28, 25.05.2023

Popredný vydavateľ 505 Games a vývojár One More Level hrdo oznamujú jedno z najočakávanejších pokračovaní roku 2023, kyberpunkový akčný thriller z pohľadu prvej osoby Ghostrunner 2.

V hre Ghostrunner 2, ktorá sa odohráva rok po kritikmi oceňovanom sci-fi trháku, sa hlavný hrdina kybernindža Jack po prvýkrát vynorí zo smrtiacej pasce Dharma Tower, aby preskúmal rozľahlú pustatinu za jej hranicami. Pokračovanie s intenzívnym bojom s rýchlym tempom a veľmi náročnou hrateľnosťou sľubuje, že oproti originálu zvýši latku vo všetkých možných smeroch, vrátane po prvý raz boja s vozidlami, keď sa Jack vydá do pustatiny na svojej novej motorke.

Hra Ghostrunner 2, ktorá oplýva novými silami, vylepšiteľnými schopnosťami, mechanikami prechádzania, rozšíreným príbehom, hlbším budovaním sveta a novými diabolskými nepriateľmi, je ultimátnou mocenskou fantáziou... každé zabitie bude zaslúžené. Prispôsobte sa a ovládnite hrateľnosť tak, ako to dokáže len kybernetický nindža. Nerobte si ilúzie.... bude tiecť krv. Hra Ghostrunner 2, ktorú sprevádza vražedný synthwave soundtrack, vychádza neskôr v roku 2023.


DALŠÍ

CGwillWin