Nicolas Cage míří do Dead by Daylight

Nicolas Cage míří do Dead by Daylight
00:42, 19.05.2023

Ačkoliv se to může zdát neuvěřitelné, tak multiplayerová vyvražďovačka Dead by Daylight je tu stále s námi, i když byla vydána již v roce 2016. Od té doby se dočkala několika rozšíření obsahujících hlavně nové postavy jak na straně přeživších, tak na straně vrahů jako byl například snový Freddy Krueger.

I po letech si navíc hra udržuje vcelku stabilní hráčskou základnu, kdy si podle statistik titul zapne denně v průměru okolo 30-40 tisíc pařanů, zatímco ve špičce jejich počty dosahují až k 60 tisícům (tato čísla udávají pouze hráče na Steamu), i když příliv a odliv po krvi prahnoucích nadšenců je trochu nevyvážený a skáče nahoru a dolu jak zajíc utíkající před smečkou loveckých psů. Tvůrci jsou si však vědomi toho, že je potřeba svoje fanoušky krmit novým a novým obsahem, protože hladovění po novém contentu tomuto typu her nesvědčí.

A proto se nyní rozhodli pro vskutku královský chod. Na scénu tak přichází legenda kinematografie, král přehrávání a kdysi akční hrdina Nicolas Cage. Nejedná se však o žádné promo v rámci nového filmu Renfield, kde si Cage střihne vcelku nestandartní podobu samotného hraběte Drákuly a mohlo by se tak nabízet jeho přidání na stranu vrahů. Nejde ani o Ghost Ridera, který by mohl teoreticky být na straně přeživších. Nicolas Cage totiž ve své životní roli, jak tvůrci na jeho zapojení do hry lákají, ztvární Nicolase Cage.

NC se tak stane svou vlastní postavou, která bude na straně přeživších bojovat o holý žiivot proti všemožným sociopatům a stvůrám co se hrou plíží. Krátký trailer bohužel zatím neodhalil o mnoho více, kromě značně zdevastovaného natáčecího studia. Vývojáři nicméně slíbili přinést další informace 5/7/23.

Lákalo by Vás hrát za Nica? Nebo je pro Vás již DBD již značně zastaralou a zahnívající záležitostí nehodnou Vaší pozornosti?


DALŠÍ

CGwillWin