hw
Xbox dostáva vôbec prvý bezdrôtový gamepad od tretej firmy

Xbox dostáva vôbec prvý bezdrôtový gamepad od tretej firmy
10:57, 17.05.2023

Spoločnosť PowerA, líder v oblasti vylepšovania interaktívnej zábavy oficiálne licencovaným herným príslušenstvom, dnes uviedla na trh svoj najnovší a podľa ich slov aj najlepší ovládač s názvom MOGA XP-Ultra Multi-Platform Wireless Controller, určený pre mobilné zariadenia, PC a dokonca aj konzoly Xbox Series X/S. Tento jedinečne navrhnutý a funkciami nabitý ovládač je prvým oficiálne licencovaným bezdrôtovým ovládačom pre konzolu Xbox Series X|S na trhu, ktorý je navrhnutý tak, aby sa dal používať na mobilné hranie, PC a konzoly Xbox striedavo.

Ovládač MOGA XP-Ultra je už k dispozícii na stránkach PowerA, Amazon a u mnohých veľkých predajcov, kde sa predáva herné príslušenstvo, za odporúčanú maloobchodnú cenu 129,99 USD.

MOGA XP-Ultra má inovatívny modulárny dizajn 4 v 1, ktorý zahŕňa kompaktný minipad s výraznými tlačidlami, konkávny D-pad, impulzné spúšťače a ďalšie funkcie. Má tiež odnímateľnú ergonomickú rukoväť plnej veľkosti, ktorá pridáva zabudované vibračné motory, dve pokročilé mapovateľné herné tlačidlá na zadnej strane a klip na pripojenie kompatibilného mobilného zariadenia.

Hráči môžu kombinovať konfigurácie ovládačov s rôznymi kompatibilnými platformami a hrať tak, ako im to najlepšie vyhovuje a v akomkoľvek prostredí sa rozhodnú hrať! Ovládač je tiež vybavený dobíjateľnou batériou s kapacitou 2000 mAh, ktorá vydrží až 60 hodín hrania prostredníctvom bezdrôtového protokolu Xbox Wireless a až 40 hodín prostredníctvom Bluetooth, takže sa hráči môžu spoľahnúť, že vydrží aj na týždňové dochádzanie do práce alebo akékoľvek dlhšie cesty.


DALŠÍ

CGwillWin