hw
Diablo IV v akčním balíčku s GeForce RTX řady 40

Diablo IV v akčním balíčku s GeForce RTX řady 40
01:39, 10.05.2023

Tento pátek společnost Blizzard spustí víkendový Server Slam s betaverzi Diabla IV. Majitelé GeForce RTX řady 40 si budou moci konečně vyzkoušet, jaký rozdíl ve hře přináší DLSS 3 oproti DLSS 2 dostupnému již v minulé otevřené betě. Hráčům bude nově k dispozici také NVIDIA Reflex snižující latenci a do očekávané novinky se chystá i ray tracing, který vyjde v rámci update po vydání.

Klik pro zvětšení (Diablo IV v akčním balíčku s GeForce RTX řady 40)

Diablo IV sice vychází až 6. 6. 2023, již nyní je však k dispozici balíček "Povstaň proti zlu" s GeForce RTX řady 40. K nákupu vybraných GeForce RTX 4070, 4070 Ti, 4080 a 4090 nebo stolních počítačů s nimi u partnerů akce do 13. 6. obdrží hráči digitální kopii hry Diablo IV* pro Battle.net a k tomu:

Light-Bearer Mount a Caparison of Faith Armor**
Diablo® III Inarius Wings a Inarius Murloc Pet***
World of Warcraft® Amalgam Rage Mount****
And Diablo Immortal® Umber Winged Darkness Cosmetics Set*****


Další hry s NVIDIA DLSS

NVIDIA DLSS 2, které je dostupné všem majitelům GPU GeForce RTX, se také neustále rozšiřuje do nových her. Snímkovou frekvenci navyšuje také v nedávno vydané vylepšené verzi českého psychologického hororu Someday You'll Return: Director's Cut (DLSS 2) od CBE Software, která nedávno vyšla pod křídly Bohemia Interactive. Seznam nových her naleznete níže:

Someday You'll Return: Director's Cut (DLSS 2)
Fobia - St. Dinfna Hotel (DLSS 2)
No One Survived (DLSS 2)

*Do vyprodání zásob. Balíček platí pro grafické karty a stolní počítače, které splňují podmínky: GeForce RTX 4090, GeForce RTX 4080, GeForce RTX 4070 Ti a GeForce RTX 4070. Úplný seznam způsobilých partnerských produktů naleznete v podmínkách. Hra musí být uplatněna prostřednictvím aplikace GeForce Experience™ na stolním počítači s nainstalovanou kvalifikovanou grafickou kartou. Zákazník musí splňovat věkovou podmínku pro uplatnění hry. Požadavky na region/zemi: Některé kupóny musí být uplatněny v určitých regionech nebo zemích. Uplatněte kód v příslušném regionu/zemi. Pokyny pro uplatnění naleznete zde.

**Před použitím musí být přístup odemčen ve hře.

***Stahováno samostatně. Hra Diablo III se prodává / stahuje samostatně.

****Stahováno samostatně. World of Warcraft se prodává / stahuje samostatně.

*****Stahováno samostatně. Diablo Immortal ke stažení samostatně.


DALŠÍ

CGwillWin