Komentované záběry odhalují datum vydání Aliens: Dark Descent

Komentované záběry odhalují datum vydání Aliens: Dark Descent
02:34, 23.03.2023

Společnosti Tindalos Interactive a Focus Entertainment ve spolupráci s 20th Century Studios oznamují datum vydání taktické akce Aliens: Dark Descent, ve které budete velet jednotce ostřílených koloniálních mariňáků. Hra vyjde 20. června 2023 pro PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One a PC. Kromě data vydání přináší trailer rozsáhlé záběry z hraní a pohled na originální strašidelný příběh zasazený do kultovního univerza Vetřelce. Uvidíte, co na vás čeká, až ztroskotáte na měsíci Lethe.

Hra Aliens: Dark Descent vrhá fanoušky do chladné náruče vesmíru, kde hráči musejí využít celou řadu taktických dovednosti, aby se vypořádali s hrozbou, jaká ve světě Vetřelce ještě nebyla. Odhalte zlověstná tajemství skrývající se na měsíci Lethe, ponořte se do autentické příběhové filmové kampaně hodné kultovní licence a postavte se ikonickým xenomorfům a zcela nové hrozbě, jež je pro licenci Alien zcela jedinečná. Čekají na vás facehuggeři, praetoriáni, vetřelčí královna a mnoho dalších nestvůr a nepřátel, včetně lidských komand.

Infiltrujte se svou jednotkou rozsáhlé otevřené úrovně a vyhlaďte všechny nepřátele vydáváním strategických rozkazů jednoduše a intuitivně dotykem tlačítka. Postupujte však opatrně, vaši nepřátelé totiž přizpůsobují svou taktiků vašim akcím a snaží se vás ulovit. Smrt je tudíž všudypřítomná. Najděte různé způsoby přežití, odkrývejte zkratky, vytvářejte bezpečné zóny a instalujte detektory pohybu. To vše ve světě, kde vaše činy ovlivní úrovně navždy.

Přizpůsobte si svou jednotku pomocí různých tříd vojáků. Získávejte zkušenosti a specializujte své vojáky díky jedinečným dovednostem, širokému arzenálu zbraní, zbrojí a speciálním bonusům – v náročných a nebezpečných misích ve zrádném prostředí přijdou určitě vhod. Rozvíjejte svou základnu, zkoumejte nové technologie a vylepšujte svou jednotku.

Se zdroji nakládejte s rozvahou a podstupujte vždy jen uvážené riziko, abyste přelstil ty nejsmrtonosnější nestvůry, které kdy lidské oko spatřilo. Dokážete se svou jednotkou zastavit zamoření, než bude příliš pozdě?

Předobjednejte si hru Aliens: Dark Descent a získejte exkluzivní černou zbroj pro svou jednotku koloniálních mariňáků a unikátního kočičího společníka pro oživení paluby Otago.


DALŠÍ

CGwillWin