Očakávaný UFO horor Greyhill Incident má dátum vydania

Očakávaný UFO horor Greyhill Incident má dátum vydania
09:37, 27.02.2023

Ostro sledovaný projekt Greyhill Incident dostal definitívny dátum vydania. Pre PC a konzoly pristane na pšeničnom poly za vaším domom konečne 9. 6. 2023. Greyhill je príbehová survival-hororová hra, ktorá sa odohráva na začiatku 90. rokov. Ako Ryan Baker, vybavený bejzbalovou palicou a niekoľkými nábojmi do svojho verného revolveru, sa prechádzate atmosférickou štvrťou Greyhill, ktorú napadlo UFO a siví mimozemšťania.

Nedávny nárast paranormálnych aktivít v posledných dňoch presvedčil vystrašených a teraz už paranoidných obyvateľov Greyhillu, že sú medzi nimi Mimozemšťania. Nikomu nedôverujú. Malá štvrť Greyhill sa bojí prehovoriť a zo strachu, že ich pošlú na psychiatriu, sa vyhýbajú volaniu na políciu. Sami sa pripravujú tak, že si zabednia okná a založia susedskú hliadku.

Ryan Baker sa pokúša prejsť cez štvrť Greyhill, aby zachránil svojho vlastného suseda, ktorý má vážne problémy. Nájdite užitočné predmety, vyriešte hádanky a stretnete ďalších ľudí, keď budete bojovať o prežitie invázie a sprevádzať Ryana cez komplexnú mapu. Plazte sa cez otvorené priestory Greyhillu. Preskúmajte domy a stodoly a hľadajte muníciu, zatiaľ čo sa prepracujete cez dedinu a odhalíte mimozemské sprisahanie.


DALŠÍ

CGwillWin