Vydanie Sons of the Forest je konečne tu, sledujte nový trailer

Vydanie  Sons of the Forest je konečne tu, sledujte nový trailer
08:48, 21.02.2023

Autorom komerčného survival hitu The Forest z Endnight Games sa už o dva dni začnú žne potencionálneho úspechu. Ich dlho odkladaný projekt Sons Of The Forest, ktorý koncepčne nadväzuje na spomínaný The Forest totižto konečne príde na PC v Early Access podobe. Opäť tak hráči dostanú možnosť vychutnávať plody rýdzeho hororu v otvorenom svete, kde sa prežitie a boj proti démonom stane ich každodenným chlebíčkom. Nižšie si máte možnosť prezrieť najnovší trailer zameraný na kooperáciu, ktorý uvedené slová len a len potvrdzuje.

Keď vás pošlú hľadať nezvestného miliardára na odľahlý ostrov, ocitnete sa v pekle zamorenom kanibalmi. Vyrábajte, stavajte a bojujte o prežitie, sami alebo s priateľmi, v tomto desivom novom simulátore survival hororu v otvorenom svete.

Zažite úplnú slobodu, aby ste sa so svetom vysporiadali, ako chcete. Sami rozhodujete, čo budete robiť, kam pôjdete a ako najlepšie prežiť. Neexistujú žiadne NPC, ktoré by na vás štekali príkazy alebo vám zadávali misie, ktoré nechcete plniť. Vy dávate príkazy, vy rozhodujete, čo sa stane ďalej.

Vstúpte do sveta, kde nikde nie je bezpečne, a bojujte proti celému radu zmutovaných tvorov, z ktorých niektorí sú takmer podobní ľuďom a iní sa nepodobajú ničomu, čo ste doteraz videli. Vyzbrojení pištoľami, sekerami, omračujúcimi obuškami a ďalšími prostriedkami ochráňte seba a tých, na ktorých vám záleží.

Precíťte každú interakciu; Lámte palice, aby ste mohli založiť oheň. Pomocou sekery vysekávajte okná a podlahy. Postavte si malú chatku alebo prímorský komplex, výber je na vás.

Na jar a v lete lovte čerstvé lososy priamo z potokov. Zbieraj a skladuj mäso na chladné zimné mesiace. Na tomto ostrove nie ste sami, takže keď príde zima a jedlo a zdroje sa stanú vzácnymi, nebudete jediní, kto hľadá jedlo. Prežite sami alebo s priateľmi. Zdieľajte predmety a spolupracujte pri budovaní obrany. Vezmite si posily na prieskum nad zemou aj pod ňou.


DALŠÍ

CGwillWin