Chceli ste simulátor driftovania? Dočkáte sa...

Chceli ste simulátor driftovania? Dočkáte sa...
09:47, 09.02.2023

Globálny vydavateľ videohier 505 Games spolu s renomovaným vývojárom automobilových hier ECC Games S.A., známym vďaka hrám Car Mechanic Simulator, GearShift a ďalším, odhaľujú DRIFTCE, úplne nový simulátor driftovania, ktorý sa objaví na jar 2023 na konzolách Xbox a PlayStation.

Sadnite si za volant jedného z 12 najlepších oficiálne licencovaných driftovacích vozidiel na svete, vrátane Toyoty AE86, Mazdy MX5 a BMW E46 M3. Ovládajte zákruty viac ako tucta tratí stvárnených pomocou technológie Laserscan, vrátane novej trate Mount Haruna, ako aj známych tratí z DRIFT21.

Nakŕmte svojho vnútorného strojára 1800 vymeniteľnými komponentmi, ako sú motory, zavesenie a kolesá, a upravte si každé vozidlo podľa požiadaviek vodiča. Prispôsobte vozidlám sadu karosérie, farby laku a pridajte štylizované nálepky, aby ste získali jedinečný víťazný stroj. Nechajte súperov v prachu v režimoch pre jedného aj viacerých hráčov online vrátane režimov Kariéra, Rýchly závod, Sandbox, Voľná jazda, Sólo jazda, Time Attack a Gymkhana.


DALŠÍ

CGwillWin