hw
NVIDIA DLSS expanduje v lednu do nových titulů

NVIDIA DLSS expanduje v lednu do nových titulů
12:45, 30.01.2023

V prvním měsíci roku 2023 se rozrostl seznam titulů podporujících DLSS 3. K již oznámeným titulům Marvel's Midnight Suns a HITMAN 3 se přidává Dakar Desert Rally (již k dispozici), Dying Light 2 Stay Human (od 31. ledna). V únoru je plánována podpora této technologie pro Deliver Us Mars a PERISH. Oba tituly vycházejí 2. února.

DLSS 3 se objeví také v dalších již dříve oznámených hrách: Atomic Heart, ILL SPACE, THRONE AND LIBERTY, Tower of Fantasy, Warhaven a Witchfire

Všechny tyto tituly také získávají podporu DLSS 2 na GeForce RTX řady 20 a 30. Na druhou generaci DLSS se mohou hráči těšit v Dead Space a FORSPOKEN.

DLSS ve více než 250 hrách a programech

NVIDIA DLSS využívá umělou inteligenci vytrénovanou na super vysokých rozlišeních a informace z herních enginů ke zvýšení výkonu GPU. Je dostupná všem majitelům grafických karet z rodiny RTX, které disponují specializovanými Tensor jádry pro akceleraci funkcí využívajících AI.

Dnes DLSS najdeme ve více než 250 hrách a kreativních aplikacích. DLSS 3 je nejnovější generací této technologie, kterou přinášejí GPU GeForce RTX řady 40 založené na architektuře Ada Lovelace. Oproti svým předchůdcům dokáže generovat i celé snímky a umožňuje tak zvýšit FPS i v případě, že je výkon systému limitován CPU.


DALŠÍ

CGwillWin