Netradiční herní kokpity, křesla a stoly Cooler Master

Netradiční herní kokpity, křesla a stoly Cooler Master
00:57, 26.01.2023

Společnost Cooler Master, lídr v oblasti designu a výroby počítačových komponent a periferií, odstartovala rok 2023 na veletrhu CES změnou směřování značky k oznámením a uvedením několika zajímavých produktů. Nejinak je to v případě speciálních herních zařízení, jakými jsou herní kokpity, křesla nebo stoly.

Moderní a nadčasové technologie v herních „kokpitech“

Nové produkty umožní ponořit se do her či sledování filmů jako nikdy předtím.

Klik pro zvětšení (Netradiční herní kokpity, křesla a stoly Cooler Master)

Orb X je netradiční herní kapsle. Víceúčelová stanice představuje dokonalý pracovní i herní prostor pro maximální zážitek, pohlcení i klid, pohodlí a luxus. Orb X svým polouzavřeným tvarem povyšuje vizuální i zvukové vnímání na novou úroveň. Je tvořena motorově poháněnou kopulí, držákem až na tři monitory, vestavenými reproduktory a pohodlným ergonomickým křeslem.

Synk X, výrobcem označováno jako multiplatformní křeslo, by se dalo díky svým funkcím a vzhledu označit také jako trůn pro hráče. Vytváří novou dimenzi vnímání herního světa tím, že zvýrazňuje zážitek při hraní převedením zvuku ze hry na vibrace a zpětnou vazbu v reálném čase přenáší do křesla. Široká kompatibilita napříč platformami umožňuje snadné nastavení, zatímco ergonomický design s variabilními možnostmi nastavení a vestavěná baterie nabízí jak flexibilitu a mobilitu tak pohlcující zážitky při hraní jakékoli hry, kdykoli a kdekoli.

Velmi podobným křeslem s haptickou zpětnou vazbou je model Motion 1, který byl vyvinut ve spolupráci s renomovanou společností D-BOX.

Klik pro zvětšení (Netradiční herní kokpity, křesla a stoly Cooler Master)

Závodní kokpit Dyn X je určen příležitostným hráčům, ale také opravdovým automobilovým závodním nadšencům, kteří to s hraním simulátorů myslí vážně. Konstrukce byla inspirována profesionálními závodními speciály a poskytuje přesnou zpětnou vazbu a funkčnost testovanou profesionálními jezdci, takže se ve vysoké rychlosti nebo při vyjetí mimo trať bude jezdec cítit jako ve skutečnosti. Díky pevné konstrukci, důrazu na kompatibilitu a flexibilnímu nastavení osloví všechny běžné i závodní jezdce.

Klik pro zvětšení (Netradiční herní kokpity, křesla a stoly Cooler Master)

Moderní a pohodlné sezení

Hybrid 1 kombinuje výhody kancelářských židlí zaměřených primárně na pohodlí, se závodními sedadly s pevnou podporou a vzniká symbiotické řešení, které umožňuje ergonomické přizpůsobení preferencím uživatele. Na tento model navazuje Hybrid M, který přidává navíc masážní funkci nastavitelnou na libovolnou část zad.

Další křesla Caliber X2 a Caliber R3 navazují na své předchůdce a nabízí přepracovaný design s vylepšenou ergonomií a celkovým komfortem.

Klik pro zvětšení (Netradiční herní kokpity, křesla a stoly Cooler Master)

Kvalitní stoly

Označení GD160 ARGB vlastní herní a pracovní stůl pro ty, kteří vyžadují maximální pohodlí a funkčnost. Integrovaný duální motor a ovládací panel umožňují intuitivní a hladké nastavení výšky pracovní desky stolu od 65 cm do 130 cm včetně možnosti přednastavit si několik poloh. Poskytuje poutavé ARGB podsvícení nastavitelné přes ovládací panel nebo aplikaci MasterPlus+.

Odlehčený model právě o ARGB podsvícení je střídmějším kolegou. GD160 unese také 100 kg hmotnosti, nicméně umožňuje manuální nastavení ve třech úrovních výšky 71, 75 a 79 cm. Oproti hliníkovému povrchu je plocha stolu GD160 osazena celoplošnou podložkou pod myš

K dispozici je také užší 120 cm verze stolu GD120 ARGB. Všechny tři modely pak nabízí prostor pro přehledné uspořádání a vedení kabelů.

Pro více informací navštivte www.CoolerMaster.com.


DALŠÍ

CGwillWin