O víkendu bude multiplayer na PlayStation zadarmo!

O víkendu bude multiplayer na PlayStation zadarmo!
11:43, 08.12.2022

Sony nám zřejmě chce dát malý předvánoční dárek a nebo opožděně jeden k Mikuláši. Ačkoliv je už roky zažitým pravidlem, že bez předplatného PlayStation Plus si nezahrajete s kamarádem ani piškvorky, natož bojovku Injustice nebo kooperaci It Takes Two, tento víkend bude ve jiný než ostatní.

Nažhavte samopaly, rozdriblujte míče, naostřete brusle, nazujte si kopačky a připravte se s kámoši propařit 10.-11. 12. celé dny a noci. Jestli je Vám líto vyhazovat za předplatné, protože jste sólový hráč, ale přesto někde ve Vás skučí vlk toužící po smečce, tak tyhle dva dny ho pusťte z jeskyně, ať se vyblbne do sytosti.

Ačkoliv je v rámci akce propagován basket, Call of Duty a GTA 5, multiplayer zdarma je pro všechny hry, které ho podporují. Nemusíte se tak bát, že byste museli na nějaké hry přeci jen doplácet.

Není to tak dávno, co jsme mluvili o tom, že i přes rozšíření služeb, respektive druhů předplatného PS Plus trpí odlivem hráčů, z čehož u Sony samozřejmě štěstím do stropu neskáčou. Zdali je tak akce snahou nalákat hráče zpátky nebo přivést nové a ukázat jim jak zábavný multiplayer může být, můžeme jen hádat.

Zapomenout nesmíme ani na hry zdarma, které jsou v rámci PS Plus měsíčně "darovány". V tomto měsíci je ke stažení Mass Effect Legendary Edition, Biomutant a Divine Knockout. Pro ty, kteří se nebojí připlatit jsou k dispozici samozřejmě neustále se rozšiřující seznamy dalších titulů "zdarma".

-
DALŠÍ

CGwillWin